Njerëzit që nuk njohin kufij kur bëhet fjalë për kreativitetin

Kur disa njerëz e rrisin kreativitetin e tyre në një nivel tjetër, ata mund të gjejnë zgjidhje të shkëlqyera për situatat e përditshme.
Qoftë përdorimi i pak gjalpës së kikirikut për të shpërqendruar qenin gjatë kohës së banjës, ose transformimi i çarçafëve të tij në një strehë të ajrosur gjatë ditëve të nxehta të verës.
Kreativiteti dëshmon se truri i njeriut nuk ka kufij dhe se nuk do të pushojë kurrë së na mahnituri.
Më poshtë, ju sjellim disa ide të shkëlqyera, të publikuara nga Bright Side, të cilat mund të ju frymëzojnë./21Media
Qëllimi justifikon mjetet
20+ People Who Know No Borders When It Comes to Creativity
“Unë jam duke qëndruar në Japoni, ky është një tualet në dhomën time.”
Mbi 20 njerëz që nuk njohin kufij kur bëhet fjalë për kreativitetin
 
Fëmija im gjenial
20+ People Who Know No Borders When It Comes to Creativity
“Shoku im i dhomës mori stendën e tij të smartfonit sot.”
20+ People Who Know No Borders When It Comes to Creativity
 “Mbajtësi i iPad-it ” i babait tim pas operacionit në sy”
20+ People Who Know No Borders When It Comes to Creativity
“Kushëriri im përdor gjalpë kikiriku për ta mbajtur qenin të qetë gjatë një banje.”
Mbi 20 njerëz që nuk njohin kufij kur bëhet fjalë për kreativitetin
Torta e shoqes sime në baby shower
Mbi 20 njerëz që nuk njohin kufij kur bëhet fjalë për kreativitetin

Back to top button