Njerëzit që raportojnë vetmi kronike kanë më shumë predispozita, për depresion, ankth…

Sot në kuadër të programit të mëngjesit në RTV21, u diskutua për vetminë dhe shëndetin mendor.
Lidhur me këtë psikogja, Ibelinda Halili tha se vetmia kronike iu është dedikuar sivjet shëndetit mendor si problematik.
Ajo shtoi se në bazë të studimeve të fundit njerëzit të cilët raportojnë vetmi kronike kanë predispozite për zhvillimin e problematikave mendore specifikisht epizode të depresionit dhe ankthit./21Media

Back to top button