Kurtishaj: Duhet fond për mbështetje financiare për sektorin privat.-Rukiqi: 10 milionë euro dëme në baza ditore.-[Berjani: 95%  e sektorit të naftës është në kolaps.-Shahini: Sektori privat po diskriminohet.-Kadrijaj: Ekonomia do të pësoj ditëve në vijim              

Kurtishaj: Duhet fond për mbështetje financiare për sektorin privat.-Rukiqi: 10 milionë euro dëme në baza ditore.-[Berjani: 95%  e sektorit të naftës është në kolaps.-Shahini: Sektori privat po diskriminohet.-Kadrijaj: Ekonomia do të pësoj ditëve në vijim              

Oda Ekonomik e Kosovës dhe Aleanca Kosovare e Biznesit, kërkuan mbështetje për sektorin privat, i cili, sipas tyre, po diskriminohet në kohën e pandemisë. Përfaqësues të këtyre dy asociacioneve ekonomike theksun se Coronavirusi po shkakton humbje ditore prej së paku 10 milionë euro, të cilat do të reflektojnë negativisht në ekonomin e vendin për një kohë të gjatë.(Teksti-Aurela ELSHANI, kamera- Gyner MUJA)/21Media