Debate: Projektligji për OJQ-të

Debate: Projektligji për OJQ-të

Shqoëria civile në Kosovë konsideron se projektligji për Organizatat jo qeveritare, i miratuar në nëntor të vitit të kaluar, rrezikon funksionimin dhe po i hap rrugë keqpërdorimit e korrupsionit në sektorin joqeveritar. Përfaqësues të shoqërisë civile u bëjnë thirrje deputetëve që në seancën e radhës të votojnë pro amendamenteve të Presidentit që e kthejnë ligjin në gjendjen paraprake, pa amendamentin 31 që i është bashkangjitur në momentet e fundit këtij ligji./21Media