Olt Kondirolli e zuri vendin e 64-të në “Tokyo 2020”

1 min read

Notari Olt Kondirolli ka garuar sot në disiplinën 100 metra stil i lirë në Lojërat Olimpike “Tokyo 2020”, ku e ka ka zënë vendin 64-të nga 70 garues, ndërsa në baterinë e tij prej tetë garuesve ka zënë vendin e dytë.

Siç ka informuar Komiteti Olimpik i Kosovës, Oltin nga afër e kanë përkrahur edhe zëvendësministrja, Daulina Osmani dhe Arbër Mehmeti nga Ambasada e Kosovës në Japoni./21Media