Konferencë për vetërregullim medial dhe sfida etike në mediat do të mbahet sot në Shkup në organizim të Këshillit për etikë në mediat e Maqedonisë

Konferencë për vetërregullim medial dhe sfida etike në mediat do të mbahet sot në Shkup në organizim të Këshillit për etikë në mediat e Maqedonisë

Në konferencë, siç është paralajmëruar, do të mbajë fjalim shefi i Delegacionit të BE-së në Maqedoni, Samuel Zhbogar dhe shefja e Misionit të OSBE-së, Nina Suomallainen.

Konferenca organizohet me ndihmën e grantit të ndarë përmes projektit ‘#ReForMedia – përparim i bashkëpunimit midis shoqërisë civile, institucioneve dhe qytetarëve për zbatimin e reformave në sferën mediale’, që e zbatojnë Instituti i Maqdonisë për media dhe Instituti paqësor nga Lubjana me mbështetje financiare nga Bashkimi Evropian./21Media