Ortopedia: Po ofrojmë shërbime për pacientet në nevojë

Klinika e Ortopedisë ka njoftuar se përkundër grevës po ofron shërbimet për pacientet në nevojë

Nga Klinika e Ortopedisë kanë njoftuar se ofrohen shërbimet mjekësore profesionale, duke përfshirë të gjitha lëndimet (traumat) të cilat operohen gjatë kujdestarisë. Po ashtu, edhe në program të rregullt funksionon kujdestaria 24 orë, ku operohen rastet elektive (të ftohta) sipas dakordimit dhe planifikimit nga kolegjiumi; mbahen komisionet për trajtime jashtë vendit; komisioni për endoproteza; përveç shërbimit në ambulancën specialistike.

“Kërkesë e kolegjiumit të Klinikes është ngritja e koeficientit të pagës, që shpresojmë të realizohet në fund të janarit”, thuhet në komunikatë.

Back to top button