Pacolli kërkon mundësimin e fondit për Ushtrinë e Kosovës

Kryetari i AKR-së Behgjet Pacolli ka thënë se fondi për Ushtrinë e Kosovës duhet të mundësohet sa më shpejt.
Pacolli ka shkruar se ngjarjet në Ukrainë kujtojnë rëndësinë e vetëmbrojtjes dhe të pasurit e një ushtrie të fortë.
“Fondi për Ushtrinë e Kosovës duhet të mundësohet sa më shpejt. Ta mbështesim atë edhe me fonde vetanake”, ka shkruar Pacolli në Facebook./21Media

Back to top button