Lideri i AKR-së, Behgjet Pacolli në emsionin “Argument Plus” në RTV21, tha se ansjëherë nuk kanë kërkuar koalcion me LDK-në.

“Ne prej fillimit kemi thënë dhe ashtu është vepru se ne do të jemi pjesë e listës së LDK-së , për arsye se ne mendojmë dhe jemi të bindur se këto zgjedhje nuk do të ket ë vend për aspirata të larta për 15-20 deputetë nga ana jonë.”, deklaroi Pacolli.


Ai po ashtu tregoi se sa ulëse pretendon që AKR të ketë në Kuvend.

“Bisedat kanë qenë që të kemi prej 8 deri në 10 deputetë dhe në fund  ne kemi mbetë të 6 deputetë”, u shpreh Pacolli./21Media