Partia FJALA prezanton tre kandidatë në Viti

Sot në hapje të fushatës parazgjedhore në Viti para mediave lokale prezantoi tre kandidatët e kësaj komune

Kryetari i Partisë FJALA Gëzim Kelmendi sot në hapje të fushatës parazgjedhore në Viti para mediave lokale prezantoi tre kandidatët e kësaj komune të cilët sipas Kelmendit kanë së çfarë t’i ofrojnë vendit pasi janë intelektual, kanë vullnet dhe nuk janë të zhytur politikisht.

Pas prezantimit veç e veç para mediave të kandidatëve ata u takuan me qytetarët e komunës së Vitisë dhe vizituan disa biznese të tyre.

Kandidatët nga komuna e vitisë janë: Armend Rexhepi , Perparim Lubishtani dhe  Liridon Halili.

Back to top button