Reshje të borës priten edhe në ditët vijuese

Reshje të borës priten edhe në ditët vijuese

Të gjitha rrugët rajonale dhe nacionale në Kosovë janë të kalueshme,ka njoftuar Ministria e Infrastrukturës. Edhe qytetarët thonë se nuk kanë hasur në ndonjë vështirësi të theksuar në qarkullim.(Teksti-Aurela ELASHANI, kamera- Orhan BYLYKBASH)/21Media