Në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë po trajtohen 50 pacientë me Covid-19, të cilët 3 nga ta janë në respirator, 36 pacientë janë në oksigjeno terapi, ndërsa 13 pacientë janë në gjendje më të rëndë shëndetësore.

Gjatë 24 orëve të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, 192 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësor dhe 15 nga këta pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm.

190 pacientë kanë kryer analiza, që në total janë bërë 2,807 analiza, ndërsa janë kryer 5 operacione, njoftojnë nga ky spital./21Media