Për një ditë 28 aksidente në Kosovë, një person i vdekur

 

Vetëm dje në Kosovë kanë ndodhur 28 aksidente trafiku. Një aksident me fatalitet, 13 me të lënduar dhe 14 të tjera vetëm me dëme materiale.

Në statistikat e përgjithshme të Policisë së Kosovës raportohet për arrestimin e 16 personave, në mbajtje janë dërguar 9, ndërsa 3 persona siç njoftojnë nga Policia, janë dërguar në vuajte të dënimit.

Gjatë ditës së premte, Policia e Kosovës ka shqiptuar 1 mijë e 620 tiketa trafiku./21Media

Back to top button