“Personat me aftësi të kufizuar po diskriminohen edhe nga shteti”

Pse nuk po respektohet Ligji Kundër Diskriminimit?

Në Ditën Ndërkombëtare “Zero Diskriminim”, u kërkua qasje e barabartë për personat me aftësi të kufizuara,  në arsim, transport publik, punësim e shërbime të tjera. Në tryezën e organizuar nga Institucioni i Avokatit të Popullit u tha se nuk po respektohet as Ligji Kundër Diskriminimit dhe u kërkuar garantim për zbatim e kornizës ligjore./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button