Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut informoi se gjatë 24 orëve të fundit kanë vdekur pesë persona të prekur me Covid-19 dhe nga 1.768 teste të realizuara, 127 persona kanë rezultuar pozitiv me Covid-19.

Shkup-38, Kumanovë-23, Dibër-1, Shtip-3, Prilep-15, Tetovë-8, Strugë-2, Veles-5, Manastir-1, Ohër-1, Kavadarc-1, Gostivar-12, Strumicë-1, Probishtip-3, Pehçevë-2, Berovë-3, Vinicë-1, Dellçevë-3, Sveti Nikollë-3 dhe Negotinë-1.

Instituti i Shëndetit Publike në 24 orët e fundit ka regjistruar 60 pacientë të shëruara nga virusi korona.

Shkup-19, Dibër-1, Manastir-3, Kavadarc-11, Gostivar-22, Dermi Hisar-1, Kërçovë-2 dhe Negotinë-1.

Betejën me virusin korona në 24 orët e fundit e kanë humbur 5 pacientë, raporton TV21./21Media