Policia kërkon bashkëpunimin e juaj për gjetjen e këtij personi

1 min read

 

Policia e Kosovës në Pejë kërkon bashkëpunimin e qytetarëve për gjetjen e personit të këkruar që është Adnan (Nexhat) Muzliaj i lindur me 17.11.1993 nё fshatin Orroberd- Istog.

I akuzuari është i kërkuar për veprёn penale: Vjedhje e rëndë.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës: 192 dhe 080019999 (pa pagesë), 039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë./21Media