Lumezi jep detaje rreth arrestimit të tetë zyrtarëve policorë

1 min read

 

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi u deklarua rreth arrestimit të ka thënë se tetë zyrtarëve policor për disa vepra penale.

Ai në një konferencë për media tregoi se ky rast është duke u hetuar qe një vit.

Lumezi tha se janë bastisur disa loakcione si dhe janë sekuestruar 9 telefona mobil, një veturë si dhe disa dokumente.

Tetë zyrtarë policorë janë arrestuar sot në mëngjesin e hershëm të dyshuar për veprat penale: “Keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit zyrtar”, “Keqtrajtim gjatë ushtrimit të detyrës ose autorizimeve publike”, “Ushtrimi i ndikimit”, “Blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e substance narkotike”./21Media