Policia kërkon ndihmë për gjetjen e dy personave të përfshirë në një vjedhje

Njësiti i hetimeve të stacionit policor Qendra më Prishtinë, me autorizim nga prokuroria kompetente, kërkon ndihmë nga qytetarët në ofrimin e informatave, të cilat do të ndihmonin në identifikimin dhe arrestimin e personave që shihen në fotografi.

Personat e dyshuar kërkohen për përfshirje në një rast, “Vjedhje grabitqare”, që ka ndodhur me datën 05.02.2024, në Prishtinë.

“Të nderuar, për çdo informatë që mund të çojë në identifikimin e personave apo vendodhjes së tyre, kontaktoni policinë në numrin e telefonit: 192”, thotë policia në komunikatë.

Back to top button