Policia e Kosovës sot ka lëshuar një kërkesë për bashkëpunim me qytetarët.

Personi i kërkuar është: FATMIR (Ramё) BASHA,  i lindur me 23.07.1980 nё PEJË. I pandehuri është i kërkuar për veprёn penale: “Arratisja e personit tё privuar nga liria”.

“Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.”, ka bërë të ditur policia përmes komuikatës.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës: 192 dhe 080019999 (pa pagesë), 039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë, E-mail adresa: [email protected]