​Policia publikoi sonte fotografitë e dy nga tre sulmuesit

​Policia publikoi sonte fotografitë e dy nga tre sulmuesit

​Policia britanike publikoi sonte emrat dhe fotografitë e dy nga tre sulmuesit, të cilët në Londër vranë shtatë persona. Këta janë Huram Shazam But dhe Rashid Reduan, transmeton BBC.

Njëri nga tre sulmuesit sipas policisë ka qenë nën hetimet e shërbimeve të sigurisë britanike, por nuk ishte konsideruar si kërcënim serioz.