Dështoi për herë të gjashtë votimi i Projektligjit për Rimëkëmbjen Ekonomike.

Pro këtij projektligji kanë qenë vetëm 58 deputetë.

Ndërsa, deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje dhe Partisë Demokratike të Kosovës nuk morën pjesë në votim.

As projektligji për vlerat e UÇK-së nuk ka kaluar. Në votim kanë marrë pjesë 37 deputetë, që rrjedhimisht nuk ka pasur vendimmarrje./21Media