Prokuoria: Rasi i vrasjes së gruas shtatzënë po trajtohet me seriozitetin më të lartë

Prokuroria Themelore në Prishtinë thotë se rasti i vrasjes së gruas shtatzënë në oborrin e QKUK-së është duke u trajtuar me seriozitetin më të lartë.

Sipas Prkurorisë nga momenti kur është pranuar informata për kryerjen e veprës penale e deri më tani janë ndërmarrë të gjitha veprimet e nevojshme hetimore për sigurimin e provave dhe sigurimin e pranisë së të pandehurit në procedurë, si dhe me të pranuar informatën lidhur me rastin prokurori kujdestar menjëherë ka dal në vendin e ngjarjes së bashku me gjitha njësitet relevante policore.

Në anën tjëtër i dyshuari për vrajsen e gruas së tij shtatzënë në oborrin e Klinikës së Gjinëkologjisë në QKUK, Sokol Halili është vetëvrarë sot në prani të policisë, deri sa kjo e fundit po negocionte më të për dorëzim./21Media

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button
close button