Murati: Pse s’ka arsyetime për pretendimin e 3.5 miliardë euro për bizneset që s’kanë paguar tatim .- Bajrami: Të krijohet një komision hetimor për pretendimet e 3.5 miliardë eurove                                                                                                                                           

Murati: Pse s’ka arsyetime për pretendimin e 3.5 miliardë euro për bizneset që s’kanë paguar tatim .- Bajrami: Të krijohet një komision hetimor për pretendimet e 3.5 miliardë eurove                                                                                                                                           

Ministrja e Financave Hykmete Bajrami, raportoi në Komisionin për Buxhet dhe Transfere lidhur me zhvillimet e fundit në Administratën Tatimore të Kosovës. Sipas ministres, shkarkimi i ish- drejtorit të ATK-së Ilir Murezaj, ka ardhë si rezultat i shkeljeve që ai ka bërë./21Media