Në fshatin Pustnik të Hanit të Elezit jetojnë vetëm tri familje. Ata u kthyen për t’u marr me bujqësi e njëri edhe për shkaqe shëndetësore. Ky fshat ka kushte për zhvillimin e turizmit dhe gjendet buze kufirit me Maqedoninë e Veriut.(Teksti- Bahtir Cakolli, kamera- Sahit Troshupa)./21Media