Qeveria emëron bordin e ri të Infrakosit

Qeveria e ka emëruar bordin e ri të ndërmarrjes publike “Infrastruktura e Hekurudhave të Kosovës – Infrakos” Sh.A.

Edona Nahi është emëruar kryesuese e bordit, ndërsa anëtarë do të jenë Genc Hondozi, Besarta Zuka dhe Fitim Rraci.

Kryeministri Albin Kurti tha se ata “duhet t’i kryejnë detyrat dhe përgjegjësitë në pajtim me ligjin për ndërmarrjet publike”.

Mandati i tyre është 3 vjeçar./21Media

Back to top button