QKUK: Protestë e punëtorëve të sigurimit fizik dhe teknik

Nuk u përfshinë në vendimin qeveritar për shtesat prej 10%. Punëtorët e sigurimit dhe pastrimit në institucionet shëndetësore publike, protestuan para QKUK-së./21Media

Back to top button