Quni ministër i Mbrojtjes, propozon Berishën për këshilltar

Quni e ftoi Berishën ta ketë këshilltar politik

Ministri i zgjedhur i Mbrojtjes, Anton Quni që vjen nga radhët e LDK-së, pranoi zyrtarisht sot detyrën e re për të drejtuar këtë institucion. Punët ia dorëzoi ministri i deritanishëm Rrustem Berisha, të cilin Quni e ftoi ta ketë këshilltar politik.

Berisha i cili ka drejtuar institucionin e Mbrojtjes, deklaroi se do të pranojë çdo gjë që i kërkohet nga ish-bashkëluftëtari i tij Quni, në mënyrë që të çojnë përpara Ministrinë e Mbrojtjes dhe Forcën e Sigurisë.

Back to top button