Rahimaj shfuqizon pjesërisht vendimet për riorganizim të arsimit në Kamenicë

Kryetari i Komunës së Kamenicës, Kadri Rahimaj ka shfuqizuar pjesërisht vendimet për riorganizim të arsimit. Kështu është bërë e ditur në një njoftim për medie nga Komuna e Kamenicës.
Shfuqizimi i pesë këtyre vendimeve thuhet të jetë bërë duke u bazuar në propozim vendimin e DKA-së.
“Shfuqizimi i këtyre vendimeve u bë duke u bazuar në propozimin vendimin e DKA-së se në këto shkolla sipas gjendjes faktike në terren nuk është duke u zhvilluar mësimi, si pasojë e mospatjimit rreth riorganizimit dhe transferimit të nxënësve në shkolla tjera. Në riorganizim të arsimit e deri më sot” thuhet në njoftimin e komunës./21Media

Back to top button