Reçica jep lajmin ne mirë për pensionistët dhe përfituesit e asistencës sociale

 

Ministri në detyrë i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skënder Reçica ka bërë të ditur se është marrë vendimi për dyfishimin e as asistencës sociale për të gjithë përfituesit e asistencës sociale për muajt janar, shkurt dhe mars.

“Gjithashtu për muajt janar, shkurt dhe mars kemi marrë vendim për rritjen e të gjitha pensioneve në vlerë prej 30 euro për secilin përfitues të skemave pensionale dhe beneficioneve të cilët përfitojnë shumën deri në 100 euro. “, ka njoftuar Reçica./21Media

 

 

Back to top button