21 mijë e 212 votues janë verifikuar, 6 mijë e 401 prej tyre janë refuzuar dhe 14 mijë e 811 janë aprovuar. Kështu ka njoftuar organizata “GERMIN”përmes vëzhguesve të akredituar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ).

Sipas kësaj organizate 2 mijë e 805 votues janë refuzuar për shkak se nuk ekzistojnë në periudhën e aplikimit, 2 mijë e 76 votues janë refuzuar në periudhën e aplikimit, 877 janë të pa identifikueshëm, 333 që kanë dërguar fletëvotime 2 herë dhe 310 që kanë dërguar dokumente jo valide./21Media