Regjistrohen 517 raste të reja me COVID-19 në Maqedoni

 
517 raste të reja me koronavirus janë regjistruar në Maqedoninë e Veriut nga realizimi i 2 mijë e 669 testimeve.
Në po të njëjtën periudhë janë shëruar 1 mijë e 22 pacientë dhe kanë vdekur 9 persona.
Në regjistrin për persona të vdekur nga Covid-19 janë regjistruar edhe 4 viktima të tjera./21Media

Back to top button