“ReMusica” organizoi diskutimin “Kultura dhe veprimi klimatik”

Në kuadër të edicionit të 21-të të festivalit “ReMusica” sot u organizua një diskutim për “Kulturën dhe veprimin kimatik”, me ç’rast përfaqësues të institucioneve të Kosovës, organizatave ndërkombëtare dhe aktivistë për mbrojtjen e ambientit shprehën shqetësimet e tyre për ndryshimet klimatike. Konsideruan se gjithsecili duhet të veprojë në parandalimin e situatës, e cila u konsiderua emergjencë e shoqërisë. (E pergaditi-Abaz Krasniqi)/21Media

Back to top button