Riatdhesohen 13 gra dhe fëmijë shqiptarë nga kampet në Siri

1 min read

Dy prej tyre janë shtetas të Kosovës

Kosova dhe Shqipëria me aksion të përbashkët riatdhesuan 13 gra dhe fëmijë shqiptarë që u larguan nga kampet e luftës në Siri. Dy prej tyre janë shtetas të Kosovës. Në pritjen e tyre në aeroportin e Prishtinës, iu shpreh mirënjohje Shteteve të Bashkuara të Amerikës, duke paralajmëruar vazhdimin e këtij operacioni./21Media