Rizvanolli tha se KOSTT ka marrë vërejtje për mosbalancim të sistemit

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, sot deklaroi se gjatë javëve të fundit, Operatori i Sistemit, Transmisionit dhe Tregut të energjisë elektrike të Kosovës (KOSTT) nuk ka arritur të përmbushë obligimin dhe siç tha ajo, duke shkaktuar devijime në sistem.
Ndër të tjera, Rizvanolli tha se KOSTT ka marrë vërejtje për mosbalancim të sistemit./21Media

Back to top button