Sa kosovarë vozisin “Audi”

1 min read

Audi-a është një markë gjermane e automjeteve luksoze me seli në Ingolstadt në Gjermani. Sipas të dhënave që ka siguruar portali rtv21.tv del se kosovarët janë merakli të kësaj marke.

Prodhuesi gjerman i automjeteve “Audi” ka marrë lëvdata të shumta për qëndrueshmërinë dhe komoditetin e veturës.

Sipas të dhënave që ka siguruar portali rtv21.tv nga Ministria e Punëve të Brendshme, në Kosovë qarkullojnë hiç më pak se 26 mijë e 555 automjete të tipit “Audi”./21Media