Naser Sahiti është zgjedhur rektor për katër vjetët e ardhshëm në Universitetin e Prishtinës

Naser Sahiti është zgjedhur rektor për katër vjetët e ardhshëm në Universitetin e Prishtinës

Pas zgjedhjes, Sahiti tha se nuk do të lejojë që vendimmarrja në UP të ndikohet nga politika. Procesi i zgjedhjes së rektorit të UP-së, që zgjati rreth katër orë, u vlerësua transparent dhe pa ndikim politik./21Media