SBAShK-u: Këtë të shtune s’ka zëvendësim të orëve të humbura

Kryetari i SBAShK-ut, Rrahman Jasharaj, ka deklaruar se kompensimi për orët e humbura gjatë grevës nuk do të bëhet këtë të shtunë, siç ka thënë ministrja e arsimit, Arbërie Nagavci. Rrahman Jasharaj tha se vendimi i ministres së Arsimit, Arbërie Nagavci, ishte i ngutshëm dhe i njëanshëm. Mësimdhënësit ndërkaq janë gjendur në udhëkryq./21Media

Back to top button