Senati i Ajoves dekoron gjeneral Xhavit Gashin (Video)

Gashi shërbeu prej vitesh në partneritetin e Gardës Kombëtare Ajova-Kosovë
Në një ceremoni të mbajtur në Senatin e shtetin të Ajovës, për Vitet e shërbimit të përkushtuar ndaj njerëzve të Ajovës dhe Kosovës, Legjislatura Shtetërore e Ajovës, i dha çmimin e saj më të lartë, Medaljen e Shërbimit të Jashtëm të Dalluar një udhëheqësi ndërkombëtar, ish konsullit të Kosovës ne Ajova, gjeneral brigade Xhavit Gashi.(E ergadigti-Halil MULA)./21Media

Back to top button