Serbia nuk lejoi vizitën e ministrave të Kosovës në Luginën e Preshevës

Ky vendim ngjalli reagime të qeveritarëve të Kosovës dhe të shqiptarëve në Luginë
Serbia nuk lejoi vizitën e ministrave të Qeverisë së Kosovës në Luginën e Preshevës. Ky vendim ngjalli reagime të qeveritarëve të Kosovës si dhe të shqiptarëve në Luginën e Preshevës./21Media

Back to top button