Ministri Shala në takim me biznesmen nga Turqia, premton kushte të mira për investim

Ministri Shala në takim me biznesmen nga Turqia, premton kushte të mira për investim

Marrëveshja për tregti të lirë Kosovë-Turqi do të hyjë në fuqi më 1 shtator. Kjo u tha gjatë takimit që Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, zhvilloi me një delegacion nga Turqia./21Media