Vjet ka pasur rritje të importit të duhanit, ndërkaq që kosovarët kanë shpenzuar 3.7 milionë euro për alkool

Vjet ka pasur rritje të importit të duhanit, ndërkaq që kosovarët kanë shpenzuar 3.7 milionë euro për alkool

Përkundër që Kosova renditet si vendi më i varfër i Evropës Juglindore, kur është fjala për produktet e luksit siç janë duhani e alkooli, qytetarët gjithmonë gjejnë zgjidhje.
Sipas të dhënave të Doganës së Kosovës, miliona euro po harxhohen për konsum të alkoolit dhe cigares./21Media

 

VTR – KUJTESA

Mehmeti: Çdo ditë kemi raste të reja që kanë probleme me mushkëri
Mehmeti: Alkooli dhe duhani kombinim shkatërrues për organet jetike
Balaj: Alkoolin e përdori në mënyrë të moderuar, duhanin një pako në ditë
 
Kasumi: Diku deri në 80 euro në muaj shpenzoj për cigare