Shkup: Grubi i sigurt, por Taravari thotë se kanë një kërkesë

Artan Grubi i BDI-së ishte i sigurt për votat e opozitës shqiptare për ndryshimet kushtetuese. Por Arben Taravari thotë se kësaj radhe nuk do t’i japin votat ashtu në letër të bardhë, dhe do të kenë një kërkesë.  Nuk është heqja e 20% për gjuhën shqipe, por diçka sipas Taravarit shumë e rëndësishme për shoqërinë.Raport i TV21 nga Shkupi./21Media

Back to top button