Shqipëria do të performojë në natën e dytë të “Eurovision 2023”

Festivali i këngës “Eurovision” këtë vit do të mbahet në datat 9, 11 dhe 13 maj në Mbretërinë e Bashkuar.
Është hedhur shorti për shtetet pjesëmarrëse për të kategorizuar se cilat do të performojnë në natën e parë, e cilat në natën e dytë.
Shqipëria e cila këtë vit prezantohet nga Albina Kelmendi me familje me këngën “Duje”, do të performojnë në natën e dytë gjysmëfinale, më 11 maj 2023.

Back to top button