Shqyrtime: Shkeljet e etikës gazetareske në medie online!

Brenda një viti –  92 ankesa për shkelje të etikës nga 8 portale

Në publikimin e raportit “Online Media Monitor”- përmbledhje e shkeljeve të etikës së gazetarisë në medie online në periudhën 2018-2019, nga Organizata për Demokraci “Çohu”, u tha se rritja e numrit të mediave online ka ndikuar në rritjen e numrit të shkeljeve të etikës në gazetari. Ky raport thekson se janë monitoruar 8 media online dhe janë dorëzuar 92 ankesa në Këshill të Mediave të Shkruara, me ç ‘rast prej tyre janë miratuar vetëm 41.(Teksti- Donika Osmani, kamera- Sejdi Canolli         )./21Media

 

Back to top button