Siria e vendosur

Janë të gatshëm për shkatërrimin e kryengritësve

Presidenca siriane njoftoi të premten se sulmi i SHBA-ve në bazën ajrore siriane në Homs ka shtuar vendosmërinë e Sirisë që të shkatërrojë forcat kryengritëse dhe premtoi se do të përshpejtojë operacionet kundër tyre.

“Ky agresion ka forcuar vendosmërinë e Sirisë që të godasë terroristët, që të vazhdojë t’i shkatërrojë dhe të shtojë temponë e aksioneve kudo qofshin”, thuhet në kumtesën e Presidencës së Sirisë, transmeton Reuters.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button