Sot do të bëhet përurimi i punimeve për rehabilitimin e sistemit të ujitjes Radoniqi-Dukagjini.

Në Doblibarë të Gjakovës ku edhe do të bëhet përurimi për këtë, do të marrë pjesë edhe kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti dhe ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa.

Ceremonia për përurimin e punimeve për rehabilitimin e sistemit të ujitjes Radoniqi-Dukagjini do të bëhet në ora 10:00.