Sveçla: Ligji për paga drejt finalizimit

Ligji për paga është drejt finalizimit, bëri të ditur ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Svecla, gjatë raportimit në Komisionin parlamentar të Administratës Publike. Sipas tij vonesat për këtë ligj janë rrjedhojë e përkushtimit të tyre për hartimin e një ligji që s’do të jetë pengesë dhe që do të reflektojë mundësitë buxhetore të Kosovës./21Media

Back to top button