Tahiri: Mazhoranca ka hyrë në një krizë të thellë

1 min read

Abelard Tahiri, shef i Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike të Kosovës, ka thënë se për dështim të mbledhjes së Kryesisë u njoftua në momentin e fundit.

Sipas tij, mazhoranca ka hyrë në një krizë të thellë, e kjo sipas tij po reflektohet me dështime të mbajtjes së mbledhjes së Kryesisë.

Ai ka thënë se pas 14 nëntorit, partia në pushtet nuk ka vullnet për të qeverisur.

“Mazhoranca i ka dy drejtime, ose ta kthejë mandatin te populli ose të qeverisë. Kemi një abstenim nga qeverisja. I bëjmë thirrje mazhorancës që e kanë marrë mandatin të kthehen, të jenë më të ndërgjegjshëm me mandatin dhe ta tejkalojmë krizën”, ka thënë Tahiri.