Të mërkurën fillon votimi përmes postës (Video)


Radoniqi: Nesër fillon periudha e votimit me postë dhe përfundon më 15 tetor

Të enjten më 16 shtator do të fillojë zyrtarisht fushata e partive politike për zgjedhjet lokale. Pavarësisht rrethanave të krijuara nga COVID 19, kjo u konsiderua si çështje e rregulluar me ligj dhe se nuk mund të ndryshohet. Në mbledhjen e sotme të KQZ-së u bë e ditur se votimi me postë për mërgimtarët do të fillojë nga nesër deri më 15 tetor. Derisa, u miratua edhe numri i saktë i fletëvotimeve për zgjedhjet e 17 tetorit./21Media

Back to top button