Tërmet në Turqi

Një tërmet i lehtë me magnitudë 3.1 goditi 29 km (18 mi) larg nga Hakkâri, Turqinë, pasditen e vonë të së martës, 19 mars 2024 në orën 19:31 sipas kohës lokale (Europë/Stamboll GMT +3).

Tërmeti kishte një thellësi shumë të cekët prej 7 km (4.3 mi) dhe nuk u ndje (ose të paktën nuk raportohet kështu).

Sipas raportimit të Volcano discovery Qyteti më i afërt më i madh ku mund të jetë ndjerë tërmeti është Hakkâri, një qytet me 78,000 banorë në Turqi, në 29 km (18 mi) distancë në veriperëndim të epiqendrës.

Njerëzit ka të ngjarë të përjetojnë dridhje shumë të dobëta atje.

Back to top button